Valencia
Divendres, 19 d'agost

22.39º C

Política de Privacitat

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el seu reglament de desenvolupament i el reglament europeu de protecció de dades, TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÀNEO, S.A. informa a l’usuari de l’existència del tractament de les seues dades, amb la finalitat de realitzar la gestió de la relació amb els usuaris, abonats i persones interessades en la nostra organització.

Enviament i registre de dades de caràcter personal

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre les notícies, activitats i actualitzacions de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRANEO, S.A.

No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el seu reglament de desenvolupament i el reglament europeu, l’informem que les dades personals que s’obtinguen com a conseqüència del seu enviament, seran tractades per TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. amb domicili en C / LEBON 7 BJ 46023 València, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007 i el RGPD.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

L’usuari que envia la información a TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. de qualsevol responsabilitat en este tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantindre-les convenientment actualitzades.

L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o afiliació.

TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. no respon de la veracitat de les informacions que no siguen d’elaboració pròpia i de les que indique una altra font, de manera que tampoc no assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que puguen originar-se per l’ús d’esta informació.

S’exonera TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, SA.. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que poguera patir l’usuari com a conseqüència d’errades, defectes o omissions en la informació facilitada per TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. sempre que procedisca de fonts alienes a la TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. Amb CIF A97517379 C / Lebón nº 7, bajo, 46023 València www.laocho.tv

Delegat de Protecció de Dades:

Tlf. 902 503 230     Email: info@laocho.tv

Finalitats

Les finalitats de la recollida de dades són:

  • Prestació d’informació sobre notícies, activitats i jornades de la nostra empresa.
  • Dur a terme la gestió comercial, comptable i fiscal.

Comunicació de dades a tercers

Les seues dades no seran comunicades a terceres parts, llevat de les obligatòries per la legislació vigent.

Exercici de drets

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. estem tractant dades personals que els concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguen necessàries per als fins que van ser recollides .

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en este cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRANEO, S.A. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Té dret a reclamar davant l’organisme regulador AEPD www.agpd.es

Com hem obtingut les seues dades?

Les dades personals que tractem en. TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A- procedeixen de l’interessat.
Les categories de dades que es tracten són: Dades d’identificació, número de comptes i targetes, adreces postals o electròniques, telèfons, adreces de xarxes socials.

Per quant de temps conservarem les seues dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació de l’usuari amb la televisió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és (interès legítim) la relació de negoci continuat en el temps (execució del contracte) entre l’usuari i la televisió  i / o consentiment exprés de l’interessat.

Podrà dirigir les seues comunicacions i exercitar els drets d’accés, supressió, portabilitat, cancel·lació i si escau oposició per correu dirigit a TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, SA.. Per exercir estos drets i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, és necessari que vostè acredite la seua personalitat davant TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.  C./ Lebón nº 7 bajo, 46023 València, mitjançant l’enviament de fotocòpia de Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

Mesures de seguretat informàtica

TELEVISIÓ POPULAR DEL MEDITERRANEO, S.A. ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007. No obstant això, disposem d’altres mitjans addicionals, com són firewalls d’última generació, a banda de mesures tècniques com a programari per a l’encriptació de la informació confidencial i control d’accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix ​​la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.

TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguen derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’este sistema electrònic, motivades per causes alienes a TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el C.P.D. (Centre de Processos de Dades), en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguen ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.

Contacta amb OchoMediterráneo

A La Ocho Tv estem a la seva disposició per resoldre tots els dubtes, escoltar les seves observacions o analitzar les seves propostes.

96 381 43 06

info@laocho.tv

c/ Lebón 7, 46023 Valencia

Weborama Pixel
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de sus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más informaciónPersonalizar cookies   
Privacidad