Valencia
Divendres, 19 d'agost

22.39º C

Avís Legal

El present avís legal regula l’ús del lloc web www.laocho.tv (d’ara endavant, el “lloc web”) de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. amb CIF A97517379, amb domicili en C./ LEBÓN 7 bajo 46023 VALÈNCIA i inscrita al Registre Mercantil de València, Tom 7664, foli 158, full V100398.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. amb els usuaris dels seus servicis telemàtics, presents en este lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés al present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A. i, per tant, queda prohibida la seua reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es puga realitzar amb els continguts de les seues pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERÁNEO, S.A.

Hiperenllaços

Aquelles persones que es proposen establir hiperenllaços entre la seua pàgina web i la pàgina www.la ocho.tv hauran d’observar i complir les condicions següents:

  •  No serà necessària autorització prèvia quan l’Hiperenllaç permeta únicament l’accés a la pàgina d’inici, però no podrà reproduir-la de cap manera. Qualsevol altra forma de Hiperenllaç requerirà l’autorització expressa i inequívoca per escrit per part de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.
  • No es crearan “marcs” (“frames”) amb les pàgines web ni sobre les pàgines web de TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A.
  • No es realitzaran manifestacions o indicacions falses, inexactes, o ofensives sobre TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRÁNEO, S.A., els seus directius, els seus empleats o col·laboradors, o de les persones que es relacionen en la pàgina per qualsevol motiu, o dels usuaris de la pàgina, o dels continguts subministrats.
  • No es declararà ni es donarà a entendre que TELEVISIÓN POPULAR DEL MEDITERRANEO, S.A. ha autoritzat l’Hiperenllaç o que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els continguts oferits o posats a disposició de la pàgina web en la qual s’estableix l’Hiperenllaç.
  • La pàgina web en la qual s’establisca l’Hiperenllaç només podrà contindre l’estrictament necessari per a identificar el destí del Hiperenllaç.
  • La pàgina web en la qual s’establisca l’Hiperenllaç no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats o a l’ordre públic, així com tampoc no contindrà continguts contraris a qualsevol dret de tercers.

Contacta amb OchoMediterráneo

A La Ocho Tv estem a la seva disposició per resoldre tots els dubtes, escoltar les seves observacions o analitzar les seves propostes.

96 381 43 06

info@laocho.tv

c/ Lebón 7, 46023 Valencia

Weborama Pixel
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de sus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más informaciónPersonalizar cookies   
Privacidad