Valencia
martes, 09 de agosto

30.75º C

Actualidad

Des d’Austràlia arriben les acrobàcies de Gravity & Other Myths al Festival FRESCA! de Cultura de la Generalitat

El Festival FRESCA! de Cultura de la Generalitat es troba en la recta final de la seua programació. El divendres 15 de juliol a les 22.30 hores arriba a Alacant Gravity & Other Myths (GOM) amb l’espectacle ‘A simple space’.

Aquesta és una de les ambicioses propostes que ofereix el festival en la seua programació, ja que es tracta d’una companyia líder en el món del circ a escala internacional que conjuga la connexió humana i el virtuosisme acrobàtic.

La delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura, i directora del festival, Alicia Garijo, ha expressat la satisfacció que produeix poder oferir al públic espectacles d’aquesta qualitat, i de la mà de companyies de primeríssim nivell que mai han pogut veure’s a Alacant, com és el cas de GOM: “Anem cap a la recta final del festival amb espectacles que deixaran la programació en un lloc molt elevat. Sabem que molts dels que ens han visitat aquests dies repetiran, perquè a més d’una oferta fantàstica, hem reinventat l’espai a la plaça de bous i la gent n’ix entusiasmada per la manera en què pot gaudir de les funcions. Així que fem una crida als que no han vingut encara amb la promesa que no se’n penediran”.

‘A simple space’ s’ha representat més de 850 vegades en 34 països diferents i reuneix set acròbates que porten al límit la seua capacitat física fins al final, sense reserves, en una actuació alhora crua, frenètica i delicada. Música de percussió en directe. Els acròbates porten els seus cossos al límit, abaixen la guàrdia i mostren sense embuts els seus errors, fracassos i debilitats. L’honestedat és l’essència d’aquest espectacle que ha obtingut innumerables èxits, entre els quals destaquen el Victor Award for People’s Choice.

Jacob Randell, Jordan Hart, Lachlan Harper, Kevin Beverley, Alyssa Moore, Annalise Moore, Axel Osborne i Nick Martyn componen l’elenc d’aquesta producció d’altura, que arriba el divendres 14 a la plaça de bous d’Alacant.

Venda d’entrades en:

https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=22FRESCA5

Contacta con OchoMediterráneo

En La Ocho Tv estamos a su disposición para resolver todas sus dudas, escuchar sus observaciones o analizar sus propuestas.

96 381 43 06

info@laocho.tv

c/ Lebón 7, 46023 Valencia

Weborama Pixel
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de sus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más informaciónPersonalizar cookies   
Privacidad